Wat als …
dingen met elkaar praten?

Als objecten, net als mensen, zelfstandig met elkaar en met hun gebruikers communiceren, dan gaat er een heel nieuwe wereld van mogelijkheden open. En dat is precies hoe het Internet of Things onze kantoren en gebouwen een pak slimmer maakt. En efficiënter.

Binnenkijken in die wereld van verandering? Orange presenteert Thing Talk: het sociale netwerk voor de dingen. Ontdek wat de kantoorplant te vertellen heeft. Wanneer de waterkoeler van zich laat horen. En wat de bureaustoel fluistert …

Duik in de interacties >

Bij Orange bouwen we mee aan IoT

Bij Orange willen we het Internet of Things echt tastbaar maken. Daarom zetten we een sociaal netwerk op, waarbij objecten echt met elkaar communiceren. Neem zelf een kijkje achter de schermen van ‘Thing Talk’.

Top 5 trending topics op Thing Talk

Planten met een stem

Praten tegen een plant om hem te doen groeien? Dat is een fabeltje. Maar luister … De kantoorplant heeft zelf genoeg te vertellen.

Nooit meer zonder water

Zonder water vallen op het werk? Bijna zo erg als wanneer de koffiemachine stuk is. Maar we hebben er iets op gevonden … Deze waterkoeler spreekt!

Blijf niet bij de pakken zitten

Te lang blijven zitten? Dat is nergens goed voor. Deze slimme bureaustoel grijpt in als u last heeft van een zittend gat!

De slimme parkeeroplossing

Meer werknemers dan beschikbare parkeerplaatsen? Pak het slim aan. Een sensor en parkingapp loodsen u naar een vrije plek.

Geen vuiltje aan de lucht

Aan één stuk door brainstormen? Frisse lucht zorgt voor frisse ideeën ... Een koud kunstje voor de sensoren in deze vergaderzaal.

Ontdek wat Orange doet voor bedrijven met IoT